sursa foto:  fanatik.ro

Crimă oribilă în Capitală. Un bătrân în vârstă de 84 de ani și-a ucis nevasta

Un bătrân în vârstă de 84 de ani a fost reținut, sâmbătă, după ce și-a ucis nevasta, criminalul a plecat de acasă și a mers până într-o stație de metrou, unde intenționa să se arunce în fața trenului. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta le-a spus agenților că femeia este moartă în casă, în apartamentul lor din zona Pieptănari.

Una dintre casierele care lucrează la stația de metrou Dristor a trăit, sâmbătă dimineață, un episod absolut șocant după ce s-a pomenit la geam cu un bătrân care avea montată o sondă urinară și care a rugat-o să-l lase să treacă în mod gratuit, pe motiv vrea să se sinucidă.

Femeia a anunțat imediat autoritățile, iar pensionarul a fost preluat, imediat, de un echipaj al Poliției Metrou.
Senin, bătrânul le-a explicat polițiștilor că dorește neapărat să-și pună capăt zilelor pe motiv că și-a ucis soția.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta le-a spus agenților că femeia este moartă în casă, în apartamentul lor din zona Pieptănari.

Polițiștii i-au cerut bărbatului să-i conducă până la locul faptei, pentru a verifica dacă acesta spune adevărul, iar omul a fost de acord.

După ce au intrat în locuință și au văzut că bătrâna zace fără suflare, agenții au anunțat Serviciul Omoruri.

Pensionarul a fost condus la audieri la sediul Poliției Capitalei, unde a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, informează gândul.ro

Citeşte şi:

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare