sursa foto:  Facebook

Cristian Vasilcoiu toarnă persoana care a scris circulara apărută în spațiul public: ‘Cîțule, uite de cine e scris documentul’

Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist, în prezent consilier al lui Marius Budăi (PSD), îi „servește” premierului Florin Cîțu persoana care a scris documentul privind strategia de comunicare din tabăra Cîțu, pentru alegerile interne din PNL.

După ce Cîțu a declarat că, de 5 ani, își face singur comunicarea, Vasilcoiu a publicat un print-screen potrivit căruia circulară apărută în spațiul public ar fi redactată de fosta jurnalistă Mioara Costin, numită consilier de stat la Cancelaria premierului.

Cîțule, uite de cine e scris documentul!
Că tot cereai probe!”, i-a transmis Vasilcoiu lui Cîțu.

Vezi și Florin Cîțu nu-și asumă circulara internă din PNL! ‘Cine a dat documentul să vină cu dovezi’

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Proprietate Descriere Valoare Mioara Costin Adrian Epure 2 Titlu Subiect Etichete Categorii Comentarii Origine Autori Ultima salvare Număr revizuire Număr versiune Nume program Companie Manager Conținut creat Data ultimei salvări Ultima imprimare deeditare Microsoft Office Word 18.07.202121:47 18.07.202121:47 21:47”

Florin Cîțu nu-și asumă circulara internă din PNL! ‘Cine a dat documentul să vină cu dovezi’

După ce în spațiul public a apărut o circulară internă, ce ar fi fost distribuită în tabăra care îl susține pe Florin Cîțu la alegerile pentru șefia PNL, premierul nu-și asumă documentul.

Florin Cîțu susține că nu a folosit angajații Guvernului, pentru a-și face propria campanie de partid.

Vezi și EXCLUSIV Ludovic Orban, despre imaginea de la Cluj: ‘Evident că a fost o regie! Celor care erau cu mine nu li s-a dat loc lângă mine’

Mai mult, șeful Executivului nu recunoaște că acest document a avut aprobarea sa și le cere celor care îl acuză să vină cu dovezi.

Cine a dat documentul și spune că este real să vină cu dovezi. Un astfel de document nu a fost înregistrat la Cancelaria mea.

De 5 ani, îmi fac singur comunicare, nu lucrez cu nimeni”, a afirmat Florin Cîțu.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu text

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare