sursa foto:  libertatea.ro

CTP, ieșire dură: ‘Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid și de stat, omoară oameni’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat extrem de dur cu privire la modul în care autoritățile din București au acționat în privința adoptării măsurilor impuse de trecerea în Capitală a ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la peste 3 persoane la mia de locuitori.

 

”Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct.

La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era ”la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Comentariul lui CTP vine în contextul în care, duminică seara, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat la Digi24 că nu a ştiut să spună care este rata de infectare în Bucureşti atunci când a fost întrebat, în cursul zilei de duminică, pentru că se afla ”la cumpărături”.

 

El a recunoscut că se mai „bâlbâie” în comunicările sale publice pe tema pandemiei, dar asta doar pentru că este mereu ”în tensiune”.

 

Ludovic Orban, prezent duminică seara la B1 TV, a declarat că începând cu ziua de luni, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în Bucureşti va fi obligatorie purtarea măştii în toate spaţiile publice, inclusiv pe stradă, iar restaurantele vor fi închise.

Întrebat ce se întâmplă cu aceste măsuri dacă luni rata de infectarea va scădea din nou sub 3 la mia de locuitori, prefectul Gheorghe Cojanu a sugerat că aceste măsuri pot fi anulate chiar în şedinţa în care au fost adoptate, conform 3dots.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Firma mamei omului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Medicul Virgil Musta, avertisment dur: ‘Secția noastră de ATI este plină. Încă nu am ajuns să alegem, dar să știți că nu suntem departe’

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare