sursa foto:  digi24.ro

Cu ce s-ar fi ocupat, de fapt, avocatul lui Klaus Iohannis, acuzat că l-ar fi turnat pe Iulius Filip, înainte de Revoluție

O informație neașteptată a explodat în spațiul public! Avocatul președintelui Klaus Iohannis, Gheorghe Mușat, este acuzat că l-ar fi turnat pe Iulius Filip la Securitate.

„Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON (spune Sorina Ruxandra Matei în emisiunea ei).
Acest Miron este Gheorghe Mușat, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor sale.
Mușat ”a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), după care este trecut în rezervă și devine avocat. În 1984, este arestat pentru că a dezvăluit unor cunoștințe că fusese securist și este condamnat la închisoare. Face 4 ani de detenție la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, având numele conspirativ MIRON. Își indeplinește conștiincios datoria și întocmește peste 100 de note informative despre colegii săi de celulă, majoritatea condamnați politic”.
Printre ei și Iulius Filip. Mușat este liberat condiționat.
Acum înțelegeți legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate? Un Securist turnător, inclusiv al lui Filip (așa cum spuneau ei, trebuia să devii informator ca să ieși liberat condiționat) îi este avocat și pe procurorul torționar îl pune procuror general.
Cum să îl demită pe torționarul lui Filip dacă pe turnătorul lui Filip și l-a luat avocat?
PS – Mușat a fost și avocatul lui Ludovic Orban”, a scris Ingrid Mocanu, pe pagina de socializare.

Într-un interviu acordat publicației Ziarul Financiar, Mușat a susținut că, înainte de Revoluție, a lucrat, pentru doi ani, ca taximetrist.

„Inceputurile mele au fost mai grele decat pentru oricare alt avocat. ’89 m-a prins cu 17 lei in buzunar si cativa prieteni, la care puteam trage seara la masa. La inceputul lui ianuarie ’90 am fost reprimit in avocatura cu aplauze, la conducerea baroului fiind Niculae Cerveni. Eram un om cu o biblioteca juridica, dar fara niciun client, deoarece dupa sapte ani de absenta din avocatura oamenii te uita. Zamfirescu era deja renumit, Nestor venea de la un institut cunoscut, Florea, Stoica aveau deja un nume. Eu reveneam in avocatura dupa 4 ani de inchisoare la Aiud, ca detinut politic si alti doi ani de taximetrie in Gara de Nord”, a afirmat Mușat.

Vezi și

INTERVIU Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

Bucurie imensă pentru milioane de români! De ce beneficii veți avea parte

SURSE Informație-bombă după ultimul avertisment dat de Liviu Dragnea! ‘Se cheltuie bani pe prostii’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare