sursa foto:  Inquam Photos / Ilona Andrei

Cu o zi înaintea vizitei lui Sorin Grindeanu, Protecția Consumatorilor a descoperit nereguli grave la transportul cu bacul

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, este prezent astăzi la Galați, acolo unde se va semna contractul intercomodal care vizează Portul Galați.

Cu o zi înainte, joi, Protecția Consumatorilor Galați a efectuat un control la transportul cu bacul.

După cum a comunicat Sorin Susanu, șeful CRPC Galați, au fost descoperite nereguli grave la serviciile oferite de transportatori.

O ambarcațiune a fost oprită la mal imediat și a primit o amendă de 15.000 de lei.

„Ținând cont de specificitatea zonei, Comisariatul Regional pt Protecția Consumatorilor Galați, a demarat controale la agenții economici care oferă consumatorilor servicii de traversare a Dunării de pe un mal pe altul. Chiar dacă discutam doar despre rezultate preliminare, starea de fapt actuală necesită o importantă îmbunătățire. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a elimina potențialele pericole pt consumatori și vom oferi consiliere agenților economici.

În Galați, a fost necesară aplicarea unei măsuri imediate de oprire a unei ambarcațiuni care oferea servicii de transfer pietonal și auto între cele două maluri ale Dunării și o amendă de 15000 lei. Au fost descoperite nereguli referitoare la calea de acces pietoni și auto, zone nesigure pt pasageri, neconcordanțe în acte, sistem electric cu potențial pericol pt consumatori, lipsa unui regulament de funcționare, informații incomplete, produse medicale în trusa de prim ajutor expirate etc etc. Controalele vor continua la toți agenții economici care oferă astfel de servicii”, spune Susanu.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „STÂLP SUSȚINERE GARD PROTECȚIE RUPT”

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu text care spune „GRAV DETERIORATE”

Ar putea fi o imagine cu text

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare