Curtea de Apel Bucureşti a luat decizia! Miruna Pascu rămâne în arest preventiv

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti a luat joi decizia definitivă.

 

 

 

Miruna Pascu a contestat decizia Tribunalului Bucureşti din 15 septembrie, prin care a fost arestată preventiv, însă nu a avut câştig de cauză la Curtea de Apel Bucureşti.

Ea este acuzată de DIICOT de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Miruna Pascu a ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În dosar este cercetat şi tatăl lui Vlad Pascu, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, trei tineri din anturajul lui Vlad Pascu sunt în arest preventiv. Este vorba de Tudor Duma şi fraţii Constantin Ştefan Ciprian şi Constantin Costin Antonio, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Tudor Duma, zis „Maru”, îi furniza droguri lui Vlad Pascu, el fiind cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri, informează AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare