sursa foto:  mediafax.ro

Cutremur în Poliție: Un șef a fost destituit în regim de urgență! Numele său apare într-un dosar DNA! E acuzat de luare de mită

Unul dintre șefii Poliției Capitalei a fost destituit în regim de urgență, după ce numele său a apărut într-un dosar DNA, în calitate de inculpat.

Este vorba despre șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, comisarul-șef Gabriel Necșulescu.

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că șeful Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a fost pus la dispoziție, în cadrul unei subunități de poliție, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat.

Reiterăm faptul că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul Polițistului și de la legile în vigoare”, a anunțat, sâmbătă Poliția Capitalei, într-un comunicat remis Bugetul.ro.

Mită de 10.000 de euro

Potrivit unor surse din Poliție, în cursul zilei de joi, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Poliției Capitalei a venit o înștiințare din partea DNA prin care instituția era notificată cu privire la faptul că șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a fost inculpat într-un dosar de corupție, informează Gândul.

Ca urmare, potrivit legii, ofițerul a fost destituit din funcție și pus imediat la dispoziția instituției, până când situația lui se va clarifica. În cazul în care va fi condamnat printr-o sentință definitivă, contractul său de muncă va fi desfăcut.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, comisarul-șef Gabriel Necșulescu ar fi intervenit pentru a ajuta o persoană care făcea obiectul unei anchete, contra unei sume în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Sursele citate au precizat că este vorba despre un dosar mai vechi, însă nu au putut oferi alte detalii legate de anchetă.

Vezi și

Doctorul Monica Pop, dezvăluire pe tema coronavirus: Uite-așa oamenii au murit. Pot să dau exemple chiar acum

Jocurile de putere ale partidelor și sistemului pentru conducerea Curții de Conturi

Veste mare! Va fi acordat un nou tip de tichete- Cine va beneficia de ele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare