Doctorul Monica Pop, dezvăluire pe tema coronavirus: Uite-așa oamenii au murit. Pot să dau exemple chiar acum

Doctorul Monica Popa a făcut dezvăluiri incendiare pe tema coronavirus. Monica Pop a afirmat că mai multe decese au fost trecute la COVID-19, deși persoanele respective au decedat din alte motive.

Mai mult, aceasta a susținut că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze spitalelor și s-au transformat în acuți, iar ulterior au murit.

„Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să… numărul nu e corect.

Sunt reclamații de la oameni care au spus că părinții lor nu au avut nicio legătură cu nimic, au murit, iar pe certificatul de deces asta scrie, COVID.

Categoric sunt și derapaje de genul ăsta. Nu spun că toate. Oamenii au trimis poze după certificat. Și eu spun să vă interesați că numărul de morți e mult mai mare pe care îl spune domnul președinte, care e foarte delicat și vrea să împarte și capra și varza.

Din păcate, cu numărul ăsta nu se poate, pentru că a fost o discriminare foarte mare. Pacientul e pacient, indiferent de boala lui. Eu știu foarte bine, și din postura de medic, și din cea de pacient, că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze nicăieri.”, a spus medicul, conform Antena 3.

„Din păcate, unii cronici s-au transformat în acuți. Să nu zicem de ordinul dat de DSU în care scrie foarte clar să facem la cronici nici măcar consultații și uite-așa oamenii au murit.

Și pot să dau exemple chiar acum, de oameni foarte tineri, care și-au pierdut viața pentru că n-au primit act medical.

S-a încălcat îngrozitor Constituția. Pentru că dreptul la sănătate este garantat acolo și nu e vreun amendament. Ei au plătit asigurări de sănătate și perioada aceea unde nu s-a putut beneficia de așa ceva”, a mai declarat Monica Pop.

Vezi și

Colegiul Medicilor: ‘Panica indusă de Guvern în rândul populației a reușit să ucidă. S-a murit mai mult de infarct, de ocluzii și de cancer’

SURSE Coronavirusul ‘pătrunde’ în Primărie! Un nou focar de infecție bubuie în România?

Magistratura – afacere de familie. Cine e și ce încasări are de la statul român judecătorul care l-a eliberat pe criminalul care i-a dat foc tinerei de 17 ani

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare