sursa foto:  realitatea.net

Cutremur pe scena politică! ‘Nu puteți voi fura și dezinforma. Nu-și retrage candidatura’

E scandal în toată regula, în prag de alegeri! Oamenii lui Traian Băsescu acuză Uniunea Salvați România că dezinformează în privința candidaturii fostului președinte.

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, și Eugen Tomac, președintele PMP, spun că Traian Băsescu nu-și retrage candidatul de la Primăria Capitalei, așa cum ar manipula formațiunea controlată de Dan Barna.

„Nu puteți voi fura și dezinforma, cât pot bucureștenii vota! Președintele Traian Băsescu nu-și retrage candidatura pentru Primăria Capitalei, oricât ar dezinforma USR și chiar PNL. Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei și cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

Eugen Tomac, președintele PMP:
“Domnule Președinte al USR, Dan Barna,
Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat!
În același timp, vă solicit public să nu mai transmiteți sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie.
Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat”.
#BăsescuPrimarGeneral”, scrie, pe Facebook, Ioana Constantin.

Vezi și Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare