sursa foto:  Inquam Photos / Octav Ganea

Dacian Cioloș sare la gâtul lui Mihai Tudose, după ce a fost acuzat că încasează pensie specială: ‘A găsit de cuviință să mă aleagă țap ispășitor pentru orice mârlănie sau neputință de-ale lor’

Europarlamentarul Dacian Cioloş, fost preşedinte USR, a reacționat după acuzațiile lansate de fostul premier Mihai Tudose.

 

Eurodeputatul Dacian Cioloș îl acuză pe social-democratului Mihai Tudose că ”nu a avut demnitatea de a-și cere scuze pentru enormitățile populiste și naționaliste pe care le-a susținut ca prim-ministru”.

Mihai Tudose nu a avut demnitatea de a-și cere scuze pentru enormitățile populiste și naționaliste pe care le-a susținut ca prim-ministru, împins de la spate de Liviu Dragnea.
Azi, la emisiunea lui Sebastian Zachmann , fostul premier PSD a vorbit despre pensiile speciale relaxat și mulțumit, sperând să primească și el una. Este evident că azi, între banii pentru școli, spitale și autostrăzi și banii pentru speciali, PSD ar alege în continuare pensiile speciale. Numai că nu au curajul să o spună pe față, pentru că pierderile din PNRR ar fi uriașe.
Și ce-mi văd ochii… rușinea și-a acoperit-o domnul Tudose spunând că și eu voi primi o pensie specială ca europarlamentar și fost comisar european. Nu vreun alt coleg de-ai dumnealui. Fix eu mă trezesc că sunt alibiul domnului Tudose.
Așa cum, ca să spele rușinea domnului Daea, întrebat cum comentează observațiile mele, nu găsește alt argument decât că perioada când eram eu comisar european a fost perioada cea mai neagră a agriculturii.
Dar, ca orice pesedist pentru care adevărul nu are valoare, legat de pensiile speciale, ce nu spune domnul Tudose este că anul trecut a refuzat să semneze un apel inițiat de mine prin care i-am cerut președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, să demareze reforma pensiilor acordate foștilor parlamentari europeni și să le treacă într-un sistem contributiv.

”A găsit de cuviință să mă aleagă țap ispășitor”

Dacă tot a găsit de cuviință să mă aleagă țap ispășitor pentru orice mârlănie sau neputință de-ale lor, îi adresez din nou cererea de a se alătura demersului meu de a reforma pensiile necontributive ale europarlamentarilor.
Așa că mult curaj, domnule Tudose, renunțați la pesedismele cu care ne-ați obișnuit.”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare