sursa foto:  adevarul.ro

Dan Barna, atac la adresa jurnaliștilor Rise Project: ‘Titluri mincinoase. Evidentă trunchiere a realităţii. Anchetă pornită la pont’

Preşedintele USR, Dan Barna i-a atacat dur pe jurnaliştii de la Rise Project, care au scris despre afaceriile acestuia. Barna susţine că jurnaliştii au prezentat o realitate trunchiată.

„Sunt nişte bucăţi de realitate tăiate, decupate şi făcută să arate într-un fel care nu confirmă realitatea. E dreptul fiecărui jurnalist să creeze ce text media doreşte şi să-l folosească cum doreşte, nu contest dreptul celor de la Rise Project. Au venit şi la mine, am discutat o oră, le-am răspuns la toate întrebările fără niciun fel de problemă. Felul în care sunt prezentate unele dintre titluri nu este cel mai echilibrat. Este un material apărut în perioada de campanie, la care s-a muncit două luni şi jumătate. Sutele de beneficiari care au fost mulţumiţi de munca noastră nu sunt reflectaţi în articol. Prezentarea că toate proeictele au eşuat… vorbim de nişte proiecte care unele au eşuat, unele funcţionează în continuare”, a declarat Barna, la emisiunea România9 de la TVR.

 

 

Vezi și:Atenție! Ce se întâmplă cu valoarea acestor tichete

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare