sursa foto:  zf.ro

Dan Barna, despre ancheta RISE Project și dosarul deschis de DNA: 100% că nu este nimic ilegal sau imoral în activitatea mea anterioară

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a declarat că este liniștit în ceea ce privește anchetarea sa de către DNA.

Întrebat ce va face dacă va avea calitatea de inculpat în dosarul Rise Project deschis in rem de DNA, Dan Barna a spus că este foarte liniştit şi că nu are „apăsări”, întrucât este sigur că nu a făcut nimic ilegal sau imoral.

„Nu vreau să discut despre un scenariu care sunt foarte convins că nu se va întâmpla pentru că, neexistând nimic, eu ştiu 100% că nu este nimic ilegal sau imoral în activitatea mea anterioară. E dreptul şi chiar am cerut DNA să verifice respectivele proiecte, pentru că o investigaţie de presă încearcă să arunce suspiciuni. Este o verificare in rem, nu este nicio problemă, nu am niciun fel de apăsare. În funcţie de cum vor evolua lucrurile, vom vedea, dar în momentul de faţă sunt foarte liniştit, nu e niciun fel de problemă, e foarte bine ca autorităţile să-şi facă treaba”, a spus Dan Barna.

Vezi și

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare