sursa foto:  gsp.ro

Dan Barna vrea un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română! Pentru a nu introduce restricții, vaccinarea trebuie să crească la peste 50%

Vicepremierul Dan Barna vrea un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română, pentru a crește rata de vaccinare anti-Covid-19.

Potrivit lui Dan Barna, pentru a nu fi introduse restricții, rata de vaccinare trebuie să crească de la 30 la peste 50%.

Un parteneriat cu Bisericam pentru ca de la vârful bisericii să se transmită către toți preoții să-i îndemne pe enoriași să se vaccineze, ar putea fi un impuls pentru vaccinare”, a afirmat, luni, Dan Barna.

Întrebat la ce procent ar trebui să ajungă rata de vaccinare, pentru a nu fi introduse restricții, vicepremierul USR-PLUS a răspuns: „30% e prea puțin. Trebuie să urcăm. Un procent generos ar fi peste 50%, dar suntem încă departe. Pe toate canalele, prin prefecți, prin primari, prin asociații civice trebuie să le transmitem oamenilor să se vaccineze”.

Vezi și

Profesorul Adrian Cioroianu: În momentul de față, dosarul Roșia Montană are peste 90% șanse de a fi inclus pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare