sursa foto:  jurnalul.ro

Dan Diaconescu și-a pierdut o imensă proprietate: ‘Trebuia să îi dea banii la 1 februarie individului. Când trebuia să-i dea banca, banca l-a amânat cu trei luni și a pierdut casa’

Dan Diaconescu are mari probleme cu Justiția, el fiind reținut joi, după ar fi întreținut relații sexuale cu minore gemene. El este acuzat de săvârșirea de act sexual cu minore, în formă continuată.

Recent, Dan Diaconescu și-a pierdut și o vilă din cartierul bucureștean Primăverii. Vila ar fi valorat cel puțin 2 milioane de euro, susține Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir, zis „Corleone”, susține că fostul patron al OTV s-a împrumutat de 1.200.000 de euro. Neavând banii la data scadentă, Dan Diaconescu a pierdut vila cu care a garantat.

Dumitru Dragomir: „S-a întâmplat chiar zilele astea”

După pușcărie, Dan Diaconescu n-a dus-o bine. A avut în Primăverii o vilă foarte frumoasă. A luat un împrumut pe vila asta de 1.200.000 de euro. Vila face ușor 2 milioane. Trebuia să îi dea banii la 1 februarie individului. Când trebuia să-i dea banca, banca l-a amânat cu trei luni și a pierdut casa.

S-a întâmplat chiar zilele astea. A pierdut vila la 1.160.000. El se împrumutase de banii ăștia și când a trebuit să dea banii individului, venise termenul, scadența, el a cerut bani de la bancă.

Și banca l-a amânat. A avut procese, a avut… A cheltuit și pe procese vreo 2-3 milioane. A pierdut vila asta, mă rog, mai are și altele”, a declarat Dragomir, pentru Fanatik.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare