sursa foto:  mediasud.ro

Dana Budeanu a răbufnit: ‘Nu suntem niște extremiști, niște ciudați care luptăm cu un certificat care altfel ne-ar salva viața. Nu. Este vorba de a găsi soluții normale’

Dana Budeanu atrage atenția autorităților că ”Nu ai cum să duci obligativitatea certificatului la o incidență de 1%. Nu suntem niște extremiști, niște ciudați care luptăm cu un certificat care altfel ne-ar salva viața. Nu. Este vorba de a găsi soluții normale”. 

„Asta este comunicarea de care avem nevoie. Domnul Marinescu spune, domne’ noi avem asta, veniți din pripă şi la Matei Balş ți-ai făcut pe loc şi ai plecat acasă. Asta trebuie să se întâmple cu toţi managerii de spitale. Să iasă, să ne lase cu sacii negrii, să iasă şi să ne spună domne de dimineața până noaptea nu facem altceva decât să ne blindăm cu tot ce avem nevoie, medicamente, antivirale, etc. Stați liniștiți va fi mai bine, asta face toată lumea.

„Am dreptul să muncesc, este dreptul meu constituțional”

Faptul că se insistă obsesiv, nu neapărat pe certificatul verde, pe această constrângere a libertăților că aici este problema. Eu am dreptul domne’ să merg la serviciu. Am dreptul să muncesc, este dreptul meu constituțional. Nicio autoritate nu poate veni la niciun cetăţean să îi spună: tu ești bolnăvior, nu poţi. Nu se poate! Asta nu e o abordare normală. Nu e nimeni nebun.

Nu suntem nişte extremiști, nişte ciudați care luptăm cu un certificat care altfel ne-ar salva viaţa. Nu. Este vorba de a găsi soluţii normale. Deja trebuie să învățăm să ne adaptăm la noua realitate. Gata, a trecut doi ani, să ne adaptăm. Care este incidența? Că a zis domnul Rafila că nu o să fie certificat tot timpul. O să fie când e vârf de val.

Ok, incidență cât, 6 la mie? Zice nu, 1%. Păi, stați puţin! 1% este non stop. Cu 6 la mine mergeam la şcoală fără test, fără nimic.

„Nu ai cum să duci obligativitatea certificatului la o incidență de 1%”

Nu ai cum să duci obligativitatea certificatului la o incidență de 1%. Nu se poate! Trebuie foarte bine gândit şi comunicat liniștit. De ce? Pentru că omul ştie că are soluţii din partea statului. Nu poţi să îmi spui că nu mă testezi gratis.

„Tu trebuie să mă testezi gratis, să mă vaccinezi gratis să faci totul pentru mine gratis pentru că eu sunt cetățean”

Nu ai voie să îmi spui asta! Tu trebuie să mă testezi gratis, să mă vaccinezi gratis să faci totul pentru mine gratis pentru că eu sunt cetăţean şi pentru că am investit sute de milioane pentru această pandemie, deci avem.

Trebuie să avem pentru că am făcut aceste investiții pentru mine ca cetățean. Trebuie să îmi oferi orice. Se întâmplă peste tot în lume. Aş vrea doar să ajungem să fim deștepți”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare