sursa foto:  timesnewroman.ro

Dana Budeanu face dezvăluiri: Mizeria asta va exploda, nu aveţi cum să controlaţi!

A apărut episodul 30 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu.

În acest episod, Dana Budeanu face o serie de dezvăluiri despre situaţia de la Spitalul Universitar. Deşi Grupul de Comunicare Strategică nu oferă informaţii despre cazuri de coronavirus la Spitalul Universitar, Dana Budeanu afirmă că a fost contactată de medici care au fost testaţi pozitiv şi care sunt ameninţaţi să nu spună acest lucru public.

În a doua parte a Verdictului Politic de azi, Dana Budeanu vorbeşte despre contractele de furnizare de echipamente medicale şi soluţia care ar trebuit pusă în aplicare de ministrul Economiei: achiziţia de măşti şi halate în regim de urgenţă de la fabrici locale.

„Am fost singura voce (eu nu sunt nimeni în această ţară) care a semnalat situaţia de la Spitalul Universitar, cel mai mare spital de urgenţă din Bucureşti, cu peste 3000 din angajaţi. Doar medici sunt peste 800. Am fost contactată pe tot felul de canale, ca să se aşezăm să discutăm. Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat. La cel mai mare spital din Bucureşti, nici în ziua de azi nu există un flux special creat al bolnavilor de corona. Pentru că nu există acest protocol şi pentru că s-a ordonat omerta în rândul angajaţilor – reţineţi domnule Cîrstoiu-Colectiv şi Vinereanu, nu aveţi cum să controlaţi ce aţi încercat zilele astea. Mizeria asta va exploda, nu aveţi cum să controlaţi ameninţând medicii confirmaţi pozitiv. Sunaţi după ce Dana Budeanu a scris şi ameninţaţi pe telefon şi întrebaţi cu cine au vorbit, cum s-a aflat. Ce să se afle? Că sunt infectaţi? Păi cum ar putea, domnule manager, să nu fie, din moment ce la Spitalul Universitar lucrează medicul care a lucrat în acelaşi timp la centrul de dializă Diaverum, de unde au fost răspândiţi la câteva spitale din Bucureşti purtătorii acestui virus. Că nu e nimeni atent, că nu se uită nimeni e altceva. Ai avut medic prezent în clinica privată de dializă unde au fost confirmate ‘n’ cazuri. Logic, faci celulă de criză instantaneu. Nu s-a întâmplat asta. Astăzi la secţia de cardiologie sunt ‘n’ infectaţi, la neurologie se aşteaptă testele, la chirurgie cardiovasculară se aşteaptă testele, informează stiripesurse.ro.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare