Dana Budeanu sare în apărarea lui Ludovic Orban! În schimb, pe Violeta Alexandru a făcut-o praf: ‘O paparudă’

Dana Budeanu sare în apărarea lui Ludovic Orban și spune, în „Verdictul Politic”, de la Știripesurse.ro, că e singurul din PNL care ar putea să fie ministru la ora actuală.

Dacă pe Orban l-a lăudat, pe Violeta Alexandru, Budeanu a făcut-o praf, numind-o „paparudă”.

„Așadar, de la PNL-eu (n.r.- prim-ministru), a fost Orban. Oricât ar părea de surprinzător, părerea mea este că nu avea cine altcineva de la PNL-eu să fie propus PM, pentru că nu mai e nimeni în PNL-eu. Cine? Cine ar urma? Bușoiu, Predoiu, cine? Cine ar putea? PNL-ul este un partid, vorbim azi, lasă ce a fost, în care Orban realmente reprezintă dracu’ ceva. Ăilalți ce sunt, mă? Un partid de selfiști, care se pensează de dimineață până seara, unul stă în cazinou, ăla se îmbracă de dimineață până noaptea, își schimbă 17 batiste”, a spus ea, la „Verdict Politic”.

„Bă, aia de la Muncă, de exemplu, o paparudă cu ligheanul pe străzi. Bă, aia e un ministru foarte important. Gândiți-vă că tot ceea ce știe despre ea e un lift și un buton de lift”, a desființat-o Dana Budeanu pe Violeta Alexandru.

Vezi și

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare