sursa foto:  rfi.ro

Dancă: ‘PSD, Pro România, ALDE, Avocatul Poporului și CCR sunt vinovați de îmbolnăvirea românilor cu COVID-19’

Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a lansat acuze la adresa PSD, Pro România, ALDE, Avocatul Poporului și CCR pe care îi face vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor în contextul creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și îi îndeamnă pe români să respecte recomandările autorităților publice și sanitare.

 

 

„555 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro România, ALDE, Avocatul Poporului, CCR şi din alte instituţii ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum şi se fac vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor.

Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental şi medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaţionismul pericolului COVID pentru câştig electoral ieftin şi incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraţioniştii de serviciu ai manipulării publice şi, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi, care nu respectă regulile de protecţie sanitară şi îşi pun în pericol sănătatea lor şi a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei”, afirmă Dancă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

 

 

El susţine că românii trebuie să respecte recomandările autorităţilor publice şi sanitare şi nu să asculte de „politicienii şi propagandiştii mincinoşi şi iresponsabili”.

 

 

„Pentru o viaţă sănătoasă, fără coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultaţi de politicienii şi propagandiştii mincinoşi şi iresponsabili şi să respectăm cu toţii recomandările autorităţilor publice şi sanitare. Aceasta este singura soluţie pentru a evita restricţiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu coronavirus şi nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate şi pentru relansarea economică a României”, declară Dancă.

Citește și:

Celebrul afacerist român care intermediază debarcarea lui Ludovic Orban – Pe cine ar vrea premier în locul șefului PNL

SURSE Dispoziție dată de Marcel Vela, după ancheta Bugetul.ro! Mașinile de Poliție vechi vor fi scoase din folosință

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare