sursa foto:  romaniatv.net

Daniel Apostol (ASF), despre plafonarea prețurilor RCA: ‘Trebuie să ținem cont de toate observațiile care au fost făcute de părțile interesat’

Daniel Apostol, directorul de comunicare al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a vorbit despre plafonarea prețurilor la polițele RCA.

Acesta a precizat că decizia a fost luată în urma sesizărilor și observațiilor făcute de părțile interesate.

„În perioada de până acum, proiectul inițial cu care am venit noi a fost pus în dezbatere publică. În această perioadă de dezbatere publică mai multe părți interesate au formulat obiecții, observații la acest proiect. Este firesc să îl retragem acum ca să facem o analiză a tuturor acestor observații, să vedem pe baza unei analize care este varianta revizuită a propunerii cu care vom merge către colegii mei din Executiv.

Până atunci consumatorii se uită în piață, iau cea mai bună ofertă pe care o găsesc, cerând de la asiguratorii din piață oferta la acest produs”.

”Noi venim cu această măsură de protecție a consumatorilor”

Daniel Apostol a precizat că s-a ajuns la această situație pentru că ASF a intervenit și a retras autorizația de funcționare a Euroins, tocmai pentru că au fost încălcări ale reglementărilor care trebuiau respectate.

„Noi venim cu această măsură de protecție a consumatorilor. Trebuie să ținem cont de toate observațiile care au fost făcute de părțile interesat, le analizăm și vedem care va fi o variantă revizuită, în scopul elaborării unui act normativ care să aibă această componentă de protecție a consumatorilor”, conform b1tv.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare