Daniel Zamfir iese la rampă: Legea, pe masa lui Iohannis. Spun răspicat ce vom face!

Daniel Zamfir a oferit detalii importante despre proiectul adoptat de Camera Deputaților.

 

„Legea pe care astăzi a adoptat-o Camera Deputaților va fi luni pe masa președintelui Iohannis spre promulgare. Dacă președintele înțelege urgența și nevoia acestei legi, o va promulga repede.

E adevărat, există și o ordonanță pe care a dat-o Guvernul Orban în legătură cu plata ratelor. La Parlament au venit două ordonanțe pentru că ei s-au răzgândit în două zile. Nu o să putem să ținem cont de cele două ordonanțe, vreau să vă spun răspicat că noi vom respinge, pentru că nu putem să fim de acord să creăm un nou avantaj sistemului bancar în defavoarea oamenilor.

Adică noi suntem total împotriva capitalizării dobânzii, nu vrem ca oamenii să plătească dobândă la dobândă. Nu putem să îi excludem pe oamenii care astăzi au dificultăți la plata ratelor. Sunt oameni care au întârzieri la plata ratelor”, a spus Daniel Zamfir, vineri, într-o intervenție la Antena 3.

„Legea pe care noi am adoptat-o astăzi este aplicabilă tuturor creditelor, nu doar creditelor ipotecare”, a explicat Daniel Zamfir.

 

Vezi și

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Document din interior: Se cere identificarea firmelor de pompe funebre, în vederea coordonării în caz de decese multiple

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare