De astăzi, se deschide o nouă autostradă! Dorinel Umbrărescu, ‘Regele Asfaltului’, a finalizat lucrarea cu 7 luni mai devreme

SC SA&PE Construct SRL, SC Spedition UMB SRL și SC Tehnostrade SRL, deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, au finalizat Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord.

Circulația pe Lotul 2 al A0 Nord se deschide miercuri, 29 noiembrie 2023, de la ora 15:00, a transmis șeful CNAIR, Cristian Pistol.

Construcția efectivă a Lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme față de termenul contractual, informează directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Valoarea lucrării este de 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT).

Anunțul șefului CNAIR:

„Mâine, de la ora 15:00, se deschide circulația pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord între nodul rutier cu DN1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești)!

Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, iar anul viitor, după asigurarea legăturii de lotul 3, A0 Nord, circulația va fi posibilă la profil de autostradă între DN1 și DN2 pe 21 de km.

Construcția efectivă a lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme față de termenul contractual.

Asocierea de firme românești, SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, a avut la dispoziție 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT).

Deschiderea circulației va avea loc, așa cum v-am obișnuit, fără festivisme”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare