sursa foto:  radioresita.ro

De ce se teme Laura Codruța Kovesi?

Florian Coldea s-a retras oficial din SRI marți, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat un decret în acest sens. Plecarea lui Coldea de la Serviciul Român de Informații a fost cauzată de dezvăluirile lui Sebastian Ghiță.

În aceeași zi, cealaltă persoană implicată în cunoscutul „Binom”, Laura Codruța Kovesi, a ieșit la rampă cu declarații. Șefa Direcției Naționale Anticorupție a afirmat că nu are de ce să-și dea demisia.

Nu am fost în vacanţe cu Sebastian Ghiţă, nu am petrecut timp liber cu Sebastian Ghiţă. Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot apărea oricând, aşa cum au apărut şi până acum. Sunt deja imagini în spaţiul public în care este aplicată fotografia mea peste o imagine dintr-o vie sau o cramă. Am văzut imagini cu mine de la evenimente publice, aplicate peste o altă imagine, spunându-se că am participat la nu ştiu ce petreceri. Aşa ceva poate să apară, poze, filme editate, trucate. Pot să apară poze dintr-un context prezentate în alt context. Nu exclud asemenea manipulări”, a mai spus ea.

Așadar, Kovesi s-a simțit cu musca pe căciulă și a avertizat că Ghiță ar putea face noi dezvăluiri, prezentând și filmări. Apoi, procurorul-șef al DNA a lansat atacuri la adresa Poliției Române și la Ministrul Justiției.

Kovesi i-a învinuit public pe polițiștii de filaj, însărcinați cu supravegherea deputatului fugar, acuzându-i că au raportat dispariția lui Sebastian Ghiță de-abia după 16 ore.

Referitor la Ministrul Justiției, Codruța Kovesi a declarat că Florin Iordache și-a încălcat promisiunea în privința modificării Codului Penal. Ea a conchis că Iordache nu este de bună-credință.

Șefa DNA acționează ca și cum s-ar teme de ceva.  Oare de ce?

Vezi și Pericol maxim! Grindeanu face o gafă uluitoare

Vitamina minune care împiedica dezvoltarea cancerului

Surpriză! Cine l-a „convins” pe Iohannis să meargă la ședința de Guvern

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.