sursa foto:  libertatea.ro

De necrezut! Ce făcea, de fapt, Alina Bica în Costa Rica – Cu ce se ocupă firma sa

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, au fost arestate preventiv, pentru 60 de zile, la începutul acestei luni, în Costa Rica.

În ultima perioadă s-a vorbit mult despre arestarea celor două femei. Presa costaricană a scris chiar că Bica și Udrea ar fi făcut afaceri ilegale.

Bugetul.ro vă prezintă astăzi ce obiect de activitate are firma Alinei Bica din Costa Rica. În luna februarie a acestui an, RISE Project scria că „fosta procuroare antimafia a intrat în afaceri cu oameni condamnați sau anchetați în România pentru fraudă și corupție”.

La vremea aceea, jurnaliștii descoperiseră că Bica și cu alți trei români înregistraseră în Costa Rica firma ASP Centroamerica Sociedad Anonima.

Printre altele, societatea fostei șefe DIICOT se ocupă cu agricultură și creșterea animalelor. Scopul declarat al societății comerciale este: prestări servicii, import-export, agricultură și creșterea animalelor.

Vezi și Lovitură grea pentru Ion Țiriac! ‘Țeapă’ de milioane de euro

Surpriza pe care o pregătește, de la 1 noiembrie, Olguța Vasilescu! Mutarea pe care o face ministrul Muncii, odată cu creșterea salariului minim

EXCLUSIV! Adevărată lovitură de teatru! Răsturnarea privitoare la sumele colosale plătite de Statul Român pentru operațiile de schimbare de sex

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare