sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Lovitură grea pentru Ion Țiriac! ‘Țeapă’ de milioane de euro

Lovitură dură încasată de Ion Țiriac! Cel mai bogat român nu se aștepta la o asemenea lovitură. După ce Guvernul a aprobat extinderea Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni, se vor da despăgubiri-record.

Totuși, Țiriac își va lua țeapă. Ion Țiriac s-a păcălit pentru că a cumpărat 50 de hectare în 2006, de la unul dintre afaceriștii „Grupului de la Monaco”, cu un milion de euro pe hectar. Acum, prețurile sunt la jumătate, informează Libertatea.

În luna august, Guvernul a aprobat extinderea Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” Otopeni, iar un nou terminal de pasageri, cu 25 de porţi de îmbarcare şi 9.600 de locuri de parcare ar trebui să fie gata în trei ani.

O componentă majoră a proiectului de un miliard de euro o reprezintă exproprierile de terenuri, care vor depăși 250 de milioane de euro.

Printre cei care dețin terenuri în zonă se numără și Ion Țiriac. El are 50 de hectare, dintre care unele terenuri dintre piste, unde trebuie construit noul turn de control, conform sursei citate.

Ţiriac ar putea primi, în total și în cel mai bun caz, aproximativ 25 de milioane de euro, în condițiile în care a achitat 50 de milioane de euro, pentru a cumpăra terenurile.

Vezi și Surpriza pe care o pregătește, de la 1 noiembrie, Olguța Vasilescu! Mutarea pe care o face ministrul Muncii, odată cu creșterea salariului minim

EXCLUSIV! Adevărată lovitură de teatru! Răsturnarea privitoare la sumele colosale plătite de Statul Român pentru operațiile de schimbare de sex

EXCLUSIV Avem calculele complete! Ce înseamnă, de fapt, creșterea salariului minim – Sumele reale pe care le vor încasa angajații și statul român

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare