sursa foto:  mediafax.ro

De Ziua Națională, Marcel Vela sare în apărarea polițiștilor: O să prezentăm și ce se întâmplă în spatele ușilor închise

Prezent la parada organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, la București, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le-a luat apărarea subordonaților săi.

Șeful Internelor a dezvăluit că marea majoritate a ministerului își face datoria, dincolo de ce se întâmplă negativ și e prezentat spectaculos de jurnaliști.

De asemenea, Vela a promis că o să prezinte ce se întâmplă și în spatele ușilor închise, adică destructurarea rețelelor de contrabandă, de trafic de persoane și de droguri.

„Oamenii trebuie să înţeleagă că, dincolo de ce se întâmplă negativ şi e prezentat spectaculos pe breaking news, ca întâmplare, într-un loc, undeva, că cineva de la MAI a greşit, marea majoritate a ministerului îşi fac datoria în mod anonim, fără să fie prezentaţi presei, poate chiar discret.

Acţiunile sunt foarte ample, rezultatele sunt spectaculoase.

Prin încercarea mea de a schimba imaginea ministerului după aceste evenimente – alegeri, Ziua Naţională, o să prezentăm şi ce se întâmplă în spatele uşilor închise, adică destructurarea reţelelor de contrabandă, de trafic de persoane şi de droguri”, a declarat, la Digi 24, Marcel Vela, prezent la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.

Vezi și

Omul dat afară, de la conducerea MAI, de Marcel Vela încasează o pensie impresionantă

Au destructurat Poliția Locală! Primarul a dat ordin de desființare

Scrisoare deschisă către Ludovic Orban: I se cere decapitarea omului de-abia instalat în funcție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare