sursa foto:  zf.ro

Descoperire șocantă! Unde au găsit inspectorii OPC produse expirate de 16 ani

Descoperire șocantă a angajaților de la Protecția Consumatorului! Aceștia au găsit la un producător produse expirate de 16 ani.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au verificat laboratorul celor de la cofetăria Silvian din Constanța, unde au găsit produse expirate, care conține E-uri necomunicate consumatorului, cu potențial periculos. Controlul a avut loc în cursul zilei de 29 august, iar cea mai gravă descoperire a fost găsirea unor coloranți care erau expirați de 16 ani, scrie replicaonline.ro.

Mai mult, laboratorul prezenta condiții de depozitare neconforme, folosindu-se de proceduri nesigure, iar multe din produsele folosite erau cu potențial periculos. În aceste condiții, toate produsele au fost retrase, iar unitatea a fost oprită temporar de la prestări de servicii.

„Toate prăjiturile conțin E-uri, unele care pot distruge capacitatea de concentrare și atenție a copiilor”, au precizat inspectorii OPC.

Vezi și Românii care au cultivat acest produs au dat LOVITURA! Carrefour și Auchan se BAT pe el

STENOGRAME: Dan Adamescu – ‘răzbunat sau ucis’ de propriul fiu?

Surpriză de proporții! Cât va încasa Garcea pentru funcția de consilier personal al Gabrielei Firea și ce atribuții va avea acesta

Foarte interesant! Ce sume importante primește lunar Leonard Doroftei de la statul român, deși zice că moare de foame

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare