sursa foto:  feedler.ro

Detalii incredibile din tinerețea lui Tăriceanu! Ce făcea acesta la școală

Călin Popescu Tăriceanu este în prezent președintele Senatului și al doilea om în stat. Președintele ALDE a fost în trecut și premier, impunându-se pe piață ca unul dintre cei mai importanți politicieni din România în ultimii ani.

La fel ca și altor colegi de-ai săi din Parlament nici lui Tăriceanu nu prea i-a plăcut cartea. O spun performanțele sale în educație.

Vezi și De necrezut! Cu ce medii au terminat facultatea Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea

La școală „notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa aXIa, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul. În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969 Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G. Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne REPETENT„, relatează un articol publicat de Curentul.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare