sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Dezbinare totală în Coaliție! USR-PLUS acuză PNL că ar fi vrut, prin PNRR, să dea un tun de proporții

Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR pare că se apropie de sfârșit! Ziua și atacul între membrii Coaliției care se află la guvernare.

Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, îl acuză pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, că a dorit includerea în PNRR a unei firme, care ar fi primit 600 de milioane de euro, dacă nu ar fi fost Cristian Ghinea în funcția de ministru al Proiectelor Europene.

Bulai susține că, dacă nu era USR-PLUS la guvernare, PNRR ar fi fost folosit drept PNDL de PNL și UDMR. Astfel, fiecare primar avea o combinație pe mulți bani.

„Dacă nu ar fi fost USRPLUS la guvernare, PNRR ar fi fost folosit drept PNDL, spart în mii de bucăți mici, ca să ajungă fiecărui primar de-o combinație pe bani mulți. Să facă cârpeli din care nu se alege nimic. Să cumpere becuri la mii de lei bucata.

Jumătate din bani s-ar fi dus pe investiții la prețuri astronomice, jumătate din bani ar fi fost spălați de mafia locală și județeană abonată la contracte cu statul. Nu s-ar fi făcut nicio investiție mare strategică și cu impact istoric. Nicio reformă.

Să nu uităm de scenariul de la Ministerul Energiei, unde Virgil Popescu a dorit includerea în PNRR a unei firme apropiate, care ar fi primit 600 mil € pentru că așa credea domnul ministru că e bine.

Scenariul PNRR în format PNDL nu se întâmplă pentru că acolo este Cristian Ghinea, care pune piciorul în prag și vrea reforme pe bune în țară. Cu investiții mari și concrete în sectoare cheie. Finanțează autostrăzi verzi și reabilitarea căilor ferate, educație și sănătate.
Hai cu „La mulți ani” pentru Cristian Ghinea! Azi e ziua lui!

România nu a beneficiat de Planul Marshall, avem însă PNRR gândit bine și orientat spre mari proiecte de țară.
PS: mulțumesc armatei de troli care va sări să atace această postare. „Bun venit” pe pagina mea, dacă nu înjurați și nu promovați ura, ca de obicei, vă las pe fiecare să spuneți fix ce credeți!”, spune Bulai.

Vezi și EXCLUSIV Ludovic Orban, despre imaginea de la Cluj: ‘Evident că a fost o regie! Celor care erau cu mine nu li s-a dat loc lângă mine’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare