sursa foto:  abovethelaw.com

Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce salarii mizerabile ar avea muncitorii de la fabrica Louis Vuitton din România

Presa din Marea Britanie face o dezvăluire explozivă! Publicația The Guardian a publicat sâmbătă, în ediţia online, un material despre fabrica de la Cisnădie în care grupul francez Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH), unul dintre cei mai mari jucători mondiali din industria luxului, ar fabrica încălţăminte de lux, pe care o vinde apoi ca fiind „Made in Italy”.

Jurnaliștii britanici susțin că muncitorii fabricii ar fi plătiţi cu 133 euro pe lună, în condițiile în care salariul mediu net din România depăşeşte 200 euro.

Sub titlul „Revealed: the Romanian site where Louis Vuitton makes its italian shoes” (Descoperire: locul din România unde Louis Vuitton îşi fabrică pantofii italieni), publicaţia britanică de stânga relatează că LVMH a demarat producţia la Cisnădie în 2002, pentru a profita de forţa de muncă ieftină din România, scrie News.ro.

La ora actuală, fabrica de la Cisnădie, judeţul Sibiu, are 734 de angajaţi, plătiţi cu 133 euro pe lună, susţine The Guardian, care îşi bazează relatarea pe datele unui ONG – Clean Clothes Campaign.

Vezi și A ieșit la iveală! Din ce motiv a plecat Corina Drăgotescu de la România TV

Adevărul: cine a declanșat de fapt CRIZA politică! Rolurile lui Grindeanu, Ponta și BINOMUL

Fabulos! Cine este cel mai bogat consilier al lui Iohannis? Are 6 apartamente

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.