Comisia Europeană face o dezvăluire importantă. Conform acesteia, un aliment pe care orice român îl are în gospodărie s-a scumpit enorm în ultimul an, cu 60 de procente.
Mai-marii europeni fac public faptul că preţul ouălor româneşti a crescut cu 60% în ultimul an, fiind influențat de scandalul contaminării ouălor cu insecticidul fipronil. Efectele acestui scandal se văd acum pe mai multe pieţe europene.
Preţul ouălor româneşti a crescut cu 60% în ultimul an, ajungând la 188,7 euro per 100 de kilograme în cea de-a 44-a spătămână din an, adică în perioada 30 octombrie-5 noiembrie, potrivit celor mai recente date publicate de departamentul de Agricultură şi Dezvoltare Rurală al Comisiei Europene. Comisia Europeană foloseşte kilogramul ca unitate de măsură pentru consumul per capita, în timp ce INS exprimă cantitatea în bucăţi, informează zf.ro.
Vezi și Concurență SERIOASĂ pentru Mugur Isărescu! Cine vine tare din urmă
RCS&RDS face un anunț important: Ce se va întâmpla cu GIGANTUL, după revoluția fiscală
Un GIGANT ROMÂNESC ar putea RENAȘTE! E ultimul mare producător din domeniul său