sursa foto:  aktual24.ro

Dezvăluire pe surse! Din ce motiv face Dragnea noul „periplu” prin țară

Liderul social-democraților efectuează, în aceste zile, un adevărat periplu prin țară, la diverse obiective economice, ce fac parte din programul de guvernare al PSD.

Turneul lui Liviu Dragnea se desfășoară în județele în care oamenii săi fideli sunt lideri de filiale. Fie că vorbim de Gorj, de Olt, de Bistrița sau de Teleorman, în fiecare dintre aceste județe sunt lideri județeni care îi asigură sprijin total lui Liviu Dragnea la nivel central, scrie stiripesurse.ro.

Apele tulburi din PSD l-au forțat pe Liviu Dragnea să facă un astfel de turneu, care poate fi catalogat destul de ușor drept unul electoral, pentru că liderii de filiale aveau nevoie de prezența lui Dragnea pentru a-și valida anumite obiective de investiții.

Surse din PSD ne-au explicat că în această perioadă, în interiorul partidului, au loc repoziționări, generate de intenția lui Liviu Dragnea de a remania o parte dintre miniștri.

În Comitetul Executiv din luna iunie, în care se va face analiza Guvernului și în urma căruia ar putea fi maziliți o serie de miniștri, Liviu Dragnea are nevoie de tot sprijinul liderilor cu mare influență la nivelul PSD, pentru că altfel spiritele se vor încinge destul de tare în interiorul partidului.

Totodată, sursele noastre susțin că turneul lui Liviu Dragnea va continua, dar ni s-a atras atenția și asupra unui alt aspect. Faptul că Liviu Dragnea ocolește Moldova în vizitele sale ar putea genera și mai multe nemulțumiri din partea liderilor de filiale din aceste zone, care oricum au fost ”săriți” la marea împărțeală a funcțiilor guvernamentale.

Vezi și Atac la Cioloș: ”este unul dintre oamenii care au făcut cel mai mult rău acestei țări”

Jenant! Pe cine a văzut juriul de specialitate din România, câștigătoare la Eurovision și ce a votat publicul

Atenție! Ce trebuie să știe românii care au mașini mai vechi de 12 ani

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare