sursa foto:  ziarulderoman.ro

Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

Dezvăluire scandaloasă! Un pictor german, care era și înalt preot al comunității mormonilor, a „închiriat” un copil din România, pentru a-l abuza sexual.

Pedofilul botezat „Maicăl” de comunitatea romilor din Șimleul Silvaniei era Wendt Mayco Norbert, un cetățean german de 55 de ani. De profesie vopsitor, el activa ca pictor la galeria Wolfgang Bismarck, din Altensteig, dar și ca înalt preot al comunității religioase a mormonilor.

Când avea 11 ani, Gabriel a fost dat, ]copil de suflet”, surorii lui vitrege. În satul unde crescuse, el mergea la școală și avea prieteni printre colegi. Dar după ce tatăl lui a murit, mama l-a luat deoparte într-o zi și i-a spus că nu mai are cu ce-l ține, așa că trebuie să plece la Șimleu Silvaniei. La Ramona R., care era sora lui Gabriel doar după tată. Măritată de nouă ani, femeia nu putea face copii, așa că l-a luat pe băiat să-l crească, ca și cum ar fi fost al ei, dezăluie Libertatea.

Conform sursei citate, trei ani a durat calvarul lui Gabriel. Pedofilul german venea periodic în România, îl lua pe băiat și mergeau împreună prin județele din jurul Sălajului. După ce-l ducea să-i arate obiectivele turistice, bărbatul îl închidea pe băiat în camera de hotel, unde întreținea cu el relații sexuale.

„Din declarația părții vătămate XXX (n.r. – Gabriel) rezultă că inculpatul Wendt Mayco Norbert i-a făcut cadouri constând în mâncare, sume de bani cuprinse între 50/100 lei, un telefon mobil marca Alcatel, un tractoraș de jucărie cu telecomandă, o bicicletă, o pereche de pantofi sport Adidas, un pantalon și un pulover”, se arată în rechizitoriul D.I.I.C.O.T – BT Sălaj.

Vezi și

Șeful de cabinet al lui Corneliu Coposu îl desființează pe Mihai Șora: Pe vremea când unii ‘sufereau pentru libertate’, alții erau uciși

Atenție, șoferi! Se dau amenzi usturătoare

SURSE Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Schema Kovesi-Iohannis-Birchall

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare