Diana Șoșoacă, amenințată! ‘Le trebuie un exemplu pentru cei care au militat împotriva Covid-ului’

Diana Șoșoacă, senator AUR, anunță că a fost amenințată. Potrivit lui Șoșoacă, s-ar pregăti internarea sa, cu forța, într-un spital, pe motiv că ar fi fost infectată cu Covid-19.

Diana Șoșoacă susține că ar urma să fie dată ca exemplu, pentru că a militat împotriva Covid-19 și a măsurilor impuse de autorități.

„Dacă veți auzi că sunt internată în spital de Covid-19 sau SARS-CoV-2, ce zic ăștia, vă spun, încă de pe acum, că este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice. Cinci persoane, din cinci direcții diferite, mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregatește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-C0V-2.

Dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internată … vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie în acest moment exemplu pentru cei care au militat împotriva Covid-ului și împotriva măsurilor”, a afirmat Șoșoacă, într-un live pe contul său de Facebook.

Vezi și

Răsturnare de situație! Francisc Tobă intră în Parlament, chiar dacă a fost exclus de AUR! Va avea șofer și secretară, pe banii statului

Bani în plus pentru pensionari! Cum este posibil

Pilonul II de pensii private vs. depozitul bancar. Ce se întâmpla cu banii românilor care contribuie la pensia privată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare