sursa foto:  g4media.ro

Diana Șoșoacă ar putea candida la prezidențiale! George Simion: ‘Mulți i-au șoptit în jurul ei’

George Simion, liderul AUR, a anunțat o posibilă candidatură a Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale din 2024.

Duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic, difuzată de Prima TV, Simion a precizat că, în acest moment, nu se gândește să candideze la prezidențiale.

Însă, a spus Simion, Diana Șoșoacă ar putea intra într-o astfel de luptă.

„Nu, în momentul ăsta nu iau în calcul”, a răspuns Simion, când a fost întrebat dacă va candida la prezidențiale.

Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României. Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a precizat el.

În privința unei posibile candidaturi a Dianei Șoșoacă, George Simion a declarat: „Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei ”Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo”. S-ar putea să fie candidat. (…) Din jurul prietenilor pe care îi are. Nu cred în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”.

Vezi și După Congresul PNL, polițiștii fac dezvăluiri din interior! Au reapărut planurile de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție: ‘Mai milițienesc ca niciodată’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare