sursa foto:  Inquam Photos / George Călin

Diana Șoșoacă, mesaj pentru Guvern de la tribuna Parlamentului: ‘Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine’

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a numărat printre parlamentarii care au luat cuvântul de la tribuna Parlamentului la dezbaterile privind forma finală a bugetului pe 2021.

 

„În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații.” a spus Diana Șoșoacă.

„Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți.

Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.” a mai spus senatoarea, conform Antena3.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare