sursa foto:  Facebook

Digi RDS-RCS, oferta cu care vrea să spulbere concurența la început de an! Oferă românilor un telefon Xiaomi pe gratis! Ce trebuie să faceți pentru a-l primi!

Colosul de pe piața telecomunicațiilor, RDS-RCS, a pregătit la început de an o ofertă pe placul tuturor utilizatorilor. Fiecare cetățean poate fi beneficiarul unui telefon Redmi Note 13 modern dacă se ține cont de anumite condiții. Potrivit companiei, poți achiziționa smartphone-ul cu doar 54 de lei pe lună.

Digi vine cu oferte greu de refuzat și în 2024. Românii pot beneficia de un telefon modern și de tehnologia 5g dacă aleg această ofertă. Pentru a intra în posesia dispozitivului, trebuie să îți portezi numărul de telefon la rețeaua DIGI și poți cumpăra telefonul Redmi Note 13 în 24 de rate, simplu și avantajos, cu doar 54 de lei pe lună, cu avans 0(zero).

”Performanță de top, design modern și tehnologie 5G – toate acestea pot fi ale tale. Portează-te la DIGI și poți cumpăra telefonul Redmi Note 13 5G, simplu și avantajos, în 24 de rate, cu doar 54 lei pe lună”, se arată în mesajul transmis de companie

DIGI RCS-RDS este desemnată cea mai rapidă rețea fixă

Citește și: Zgomote ciudate în redacția Digi 24. O parte din tavan a căzut și angajații au avut parte de o surpriză

Gigantul din telecomunicații este lider în Spania, pentru al treilea an consecutiv, fiind desemnată cea mai rapidă rețea fixă. Ookla, platforma specializată în analiza calității rețelelor de telecomunicații, a precizat că în urma măsurătorilor, a rezultat o medie a vitezelor de top de transfer de 891,71 Mbps pentru descărcare și 912,47 Mbps pentru upload.

Directorul general al platformei Ookla, Stephen Bye, a transmis că DIGI a fost recunoscută drept cea mai rapidă rețea fixă din Spania pentru al treilea an consecutiv la Premiile Ookla Speedtest. Potrivit lui Bye, calitatea, acoperirea și performanța excepționale o plasează merituos în elita operatorilor.

Nu rata: Grila Digi RCS RDS va cuprinde o nouă televiziune românească. Două nume grele printre vedetele canalului TV

Digi a cheltuit 120 de milioane de euro pe licențe telecom în Spania

Omul de afaceri Zoltan Teszari, cel care controlează gigantul românesc de telecomunicații, s-a extins și mai mult pe piața din Spania. Acesta a scos din buzunar 120 de milioane de euro și a achiziționat licențe de la un operator spaniol. Este vorba despre preluarea Xfera Moviles, contractul referindu-se la achiziția licențelor de spectru pentru utilizarea privată a domeniului public radioelectric aferente unui set de blocuri de frecvență.

De asemenea, Digi Spania și Orange Spania, au încheiat un contract de opțiune prin care Orange acordă Digi opțiunea de a încheia în viitor un contract de servicii de roaming național pentru furnizarea de către Orange Spania către Digi Spania a unor servicii de comunicații electronice mobile.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare