sursa foto:  reportervirtual.ro

DIGI vine cu o veste bombă pentru bucureșteni: Ce schimbare de proporții a făcut operatorul

RCS&RDS a făcut un anunț care va bucura foarte mulți bucureșteni. Datorită numărului mare de utilizatori care s-au portat de la alte rețele, rețeaua s-a extins simțitor și o va face în continuare, lucru ce a dus la îmbunătățirea serviciilor de internet. 

Potrivit Digi24, rețeaua proprie Digi Mobil 4G va acoperi și tunelurile metroului bucureştean, suplimentar acoperirii 4G deja existente din stații. Această extindere s-a realizat prin dublarea cantității de spectru utilizat în banda 1 – 2100 Mhz, permițându-se astfel accesul la internet cu viteze de download de până la 75 Mbps.

Astfel, clienții se vor bucura de o conexiune superioară rețelei 3G. Acoperirea rețelei Digi Mobil 3G a ajuns în această vară la peste 99% din populație, iar cea 4G a ajuns la peste 51% din populație.

Doar în intervalul ianuarie – august 2017 s-au portat 302.306 de numere în reteaua Digi Mobil, cu aproximativ 16% mai multe decât în perioada similară a anului trecut. Astfel, numărul total de clienți care au optat pentru portarea numărului de telefon în rețeaua Digi Mobil a ajuns la 1.3 milioane la finalul lunii august 2017.

Vezi și Olguța Vasilescu dă asigurări: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare a femeilor după intrarea în vigoare a legii

Lovitură dură pentru Iohannis de la Bruxelles! Câte zile a lucrat concret în septembrie

Simona Halep lovește din nou pe plan financiar! Cu cât va fi recompensată și de ce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare