sursa foto:  Captura Facebook

Din cauza neajunsurilor, un bătrân de 90 de ani a ieșit în stradă, cerșind printre mașini: ”Au trecut pe lângă mine 640 de mașini și nu a oprit unul să îmi dea un leu”

Mulți bătrâni ai României sunt loviți crunt de viata. Au părul alb, sunt îmbrăcați curat, merg greu pe stradă, iar din cauza banilor puțini pe care îi încasează din pensie, recurg la un gest pe care spun că nu le face cinste însă nu au o altă variantă.

Îți este aproape imposibil să rămâi indiferent în fata unei asemenea imagini, cum este cazul unui bătrân în vârstă de 90 de ani. Au muncit o viață, au plătit taxe, crezând că la bătrânețe duc o viață mai bună, însă prezentul stă cu totul și cu totul diferit. Nu este singurul bunic care așteaptă mila trecătorilor, ca el fiind o grămadă, răspândiți prin toată țara. Speakerul Adrian Niculescu a prezentat într-un video, un bătrân care stă printre mașinile care circulă pe bulevarde și așteaptă ca șoferilor să li se facă milă pentru a-i da un bănuț. Bătrânul spune că a ajuns să iasă în stradă datorită faptului că nu îi ajung banii. Acesta spune că este un pensionar amărât, cu vârsta de 90 de ani, având ca pensie derizorie, de 1.700 de lei, după ce a muncit o viață întreagă.

Bătrânul spune că nu are copii și nici pe nimeni să îl ajute. A ieșit în stradă, să ceară mila trecătorilor, însă a rămas cu un gust amar, pentru că, după ce au trecut pe lângă el nu mai puțin de 640 de mașini, niciun conducător auto nu i-a oferit măcar un leu. Adrian Niculescu spune în videoclip că românii, pe acești bătrâni trebuie să îi ajute, nu pe tinerii apți de muncă, care stau la semafoare și fac mimă.

Citește și: Infirmiera și brancardierul care au umilit, trântit și jignit un bătrân în spital, și-au aflat sentința! Conducerea unității spitalicești i-a dat afară din sistem

România a ajuns țara plină de oameni amărâți

Bătrânul filmat spune că a muncit aproape 49 de ani, având meseria de strungar și nu a cerșit niciodată, însă starea în care a ajuns, l-a făcut să recurgă la acest gest. Acesta spune că pe țara noastră a cuprins-o un blestem, pentru că România a ajuns o țară de oameni amărâți, datorită faptului că este prost condusă. Din pensia pe care o încasează lunar, majoritatea se duce pe întreținere și facturi, acest fapt făcându-l să iasă în stradă o dată la 3 zile.

„Cea mai mare durere este că îmbătrânesc și nu sunt mulțumit de viața asta pe care o trăiesc acum. Mă gândeam că o să stau și eu liniștit, că puteam să îmi fac și eu anumite pofte, nu mai am nicio speranță. Mă duc acasă, mănânc un ou și zic că am făcut mare brânză și apoi mă bag la somn”, a spus bătrânul

Vezi și: Un bătrân a pierdut 240.000 euro printr-un simplu apel telefonic! Cum a fost păcălit de un bărbat care s-a recomandat angajat al băncii!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare