sursa foto:  fanatik.ro

Dinamo, la un pas de a fi vândută: Ce oameni de afaceri vor prelua clubul din Ștefan cel Mare

Un grup de afaceriști, implicaţi în business-uri cu petrol, sunt interesați de clubul din Ștefan cel Mare. La doar o zi după ce Ionuț Negoiță a anunțat că că vrea să renunțe la Dinamo, au apărut noi investitori. 

Este vorba despre mai mulți oameni de afaceri din Norvegia. Potrivit digisport.ro, nordicii consideră că datoriile sunt mai mari decât a estimat Negoiţă. Acesta spusese că, pe lângă suma pe care o doreşte, există 800.000-900.000 de euro de acoperit. Probabil se va efectua un audit pentru a vedea exact care e situaţia clubului.

În egală măsură, norvegienii vor să vadă clar că nu există datorii ascunse, dar sunt interesaţi şi de opinia suporterilor. Concret, vor să îi aducă pe fani lângă echipă, oferindu-le chiar acţiuni (aproximativ 10%).

Vezi și Numire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta

Grupul nu a mai investit încă în zona sportului, dar are afaceri în mai multe ţări, toate stabile din punct de vedere economic.

Ionuţ Negoiţă a anunţat că doreşte 4 milioane în schimbul lui Dinamo, din care două milioane reprezintă datoria nestinsă către Nicolae Badea.

După cum se știe, în acest moment este pus sechestru pe acțiunile clubului Dinamo, din cauza datoriei către Badea. Înainte să renunțe la club, Negoiță a început să vândă din jucătorii importanți. Primul pe lista celor care vor pleca va fi Costache, care a fost vândut la CFR pentru 800.000 de euro. Urmează Nemec, Nedelcearu şi Filip, lucru recunoscut chiar de patron.

Vezi și Giganții din retail se dau pe brazdă: Un alt colos a anunțat creșteri salariale, în urma modificărilor fiscale

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare



Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.