sursa foto:  Facebook

Dispoziție: De astăzi, începe inspecția pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești! Ce face Umbrărescu în această perioadă

Din dispoziția directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, astăzi a început inspecția lucrărilor executate la Drumul Expres Craiova-Pitești, tronsonul 3.

Această porțiune de drum de mare viteză, care are 31,75 kilometri, este executată de Spedition UMB, firma lui Dorinel Umbrărescu.

Potrivit anunțului făcut luni, 4 decembrie, de către DRDP Craiova, în această perioadă antreprenorul execută lucrări la rampa spre Pitești a pasajului de la Jitaru, urmând ca zilele urmatoare să aștearnă straturile de mixtură asfaltică, montează parapete lateral și axial, amenajare descarcare/încărcare la Colonești și aplică marcaje rutiere.

Ce a transmis DRDP Craiova:

𝐈̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐃𝐄𝐱𝟏𝟐, 𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧𝐮𝐥 𝟑.

Din dispoziția directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, începând de mâine, 5.12.2023, începe inspecția lucrărilor executate pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești.

În cadrul inspecției se vor verifica toate lucrările executate pe sectoarele finalizate. În paralel Antreprenorul lucrează pentru finalizarea tuturor lucrărilor din contractul de execuție al acestui tronson.

În această perioadă Antreprenorul execută lucrări la rampa spre Pitești a pasajului de la Jitaru, urmând ca zilele urmatoare să aștearnă straturile de mixtură asfaltică, montează parapete lateral și axial, amenajare descarcare/încărcare la Colonești, și aplică marcaje rutiere”.

Recent, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că această porțiune de drum va fi dată în folosință până de Crăciun

„Până în Crăciun dăm în circulaţie lotul 3, le mulţumesc pentru mobilizare, asta înseamnă încă peste 30 de kilometri din Drumul Expres, un lucru foarte bun (…)”, a spus Grindeanu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare