sursa foto:  bzi.ro

Doliu în fotbalul românesc! A murit chiar azi, în ziua de Paște, după ce fusese infectat cu coronavirus!

Doliu în fotbalul românesc! Octavian Foale, fostul antrenor al Reșiței și al Politehnicii Timișoara s-a stins din viață azi, în ziua de Paște.

Fostul tehnician a murit din cauza mai multor afecțiuni, însă el fusese infectat și cu coronavirus, informează opiniatimisoarei.ro.

Anunțul privind decesul lui Octavian Foale a fost făcut chiar de gruparea timișoreană.

😓 În urmă cu câteva momente am primit o veste teribilă. Octavian Foale, tatăl antrenorului nostru secund, Toni Foale, s-a stins din viață. Îți simțim durerea, Nea Toni, și suntem alături de tine. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îi aline sufletul!
🙏 Interviu acordat în 2012 pentru Druckeria: „Pentru mine şi familia mea, Politehnica Timişoara a însemnat ceva special întotdeauna, de aceea m-am bucurat foarte mult şi am fost mândru că am avut ocazia să lucrez la club”, a explicat Octavian Foale”, a transmit clubul timișorean.

Octavian Foale a inceput fotbalul la Resita si a evoluat pentru perioade scurt la Sibiu si la Iasi, dupa care a revenit in Banatul Montan. La inceputul anilor 80, Octavian Foale s-a mutat la Timisoara dupa ce cei trei baieti ai sai, Manu, Antonio si Angelo au fost transferati la Poli si UMT.

La mijlocul anilor 80 a antrenat-o pe Poli si a facut si inchisoare in 1986, dupa o tentativa de blat la un meci cu FC Bihor.

In urma cu cativa ani, in sezonul petrecut de ASU Politehnica in liga a IV-a, Octavian Foale, la acea vreme antrenor la Avantul Bobda, l-a infruntat pe fiul sau Antonio, aflat pe banca celor de la ASU Politehnica, intr-un meci jucat pe stadionul Stiinta.

Octavian Foale s-a stins din viata la varsta de 83 de ani, dupa ce fusese infectat si cu COVID-19.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liber

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare