sursa foto:  aktual24.ro

Dragnea își păzește spatele! Ce sfori a tras pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată

Liderul Psd, Liviu Dragnea, a precizat, ieri, după ce moțiunea de cenzură a fost citită în Parlament, că nu are niciun motiv de îngrijorare și că este sigur că moțiunea de cenzură va fi adoptată. Se pare că acesta nu mai este la fel de sigur și a trecut la atac.

Știripesurse a aflat din surse sigure că liderul PSD a tras niște sfori pentru a fi sigur că moțiunea de cenzură va trece.

În cursul zilei de astăzi, Liviu Dragnea a avut întâlniri cu oamenii cheie din actuala configurație parlamentară. Dacă de dimineață s-a bătut palma cu UDMR, acum se discută cu minoritățile naționale. Cele două formațiuni politice aduc împreună 47 de voturi pentru PSD, ceea ce ar însemna game over pentru aripa Grindeanu-Ponta.

Vezi și Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse

Surse din PSD ne-au precizat că într-o întâlnire care a avut loc astăzi, Liviu Dragnea a bătut palma și cu minoritățile naționale, iar liderul Varujan Pambuccian prezintă rezultatul acestor negocieri în grupul politic.

În ceea ce privește solicitările minorităților naționale se pare că aceștia au solicitat modificări legislative care privesc aria lor de interes, iar Liviu Dragnea și-a dat acordul.

Cu UDMR negocierile au stat puțin altfel și se vorbește chiar de o intrare la guvernare a maghiarilor.

Odată acontate voturile de la UDMR și minoritățile naționale, Liviu Dragnea este pe cale să construiască o super majoritate parlamentară care îi va oferi siguranța că oricât de mulți trădători ar fi în PSD moțiunea de cenzură nu are cum să nu treacă.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Detalii Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.