sursa foto:  reportervirtual.ro

Dragoș Pătraru ar putea fi „executat”! Anunțul făcut de realizator

Probleme mari pentru Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”. În timpul emisiunii de luni seara, Pătraru a dezvăluit că ar putea fi „executat” de conducerea Televiziunii Române.

„Am fost înștiințați în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoși de pe post”, a afirmat Dragoș Pătraru, în finalul emisiunii sale, Starea Nației, de luni seara.

„Așa că să știți ce se va întâmpla cu noi dacă nu am mai apărut”, a mai spus Pătraru, care a și detaliat cum a fost înștiințat în premieră de cei din TVR că vor să vadă textele emisiunii înainte ca aceasta să fie realizată.

„Vor scriptul dinainte. Până acum, nu l-au vrut, dar acum vor să vadă ei ce zicem la emisiune”, le-a explicat el telespectatorilor.

„Ceaușescu ar fi invidios”, a încheiat Pătraru.

Potrivit paginademedia.ro, remarcile lui Pătraru vin după ce și în debutul emisiunii a mai făcut o serie de observații legate de un subiect sensibil pentru un membru din Consiliul de Administrație, pe care a evitat să-l numească.

Vezi și Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare