sursa foto:  Facebook

Dublă lovitură pentru Vlad Pascu! Tânărul de la 2 Mai și mama sa n-au cum să fenteze legea

Noi detalii din dosarul 2 Mai ies la iveală! Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat tragedia în care doi tineri nevinovați au murit, nu are cale de scăpare. Magistrații au decis să-i prelungească arestarea preventivă cu încă 30 de zile. Bonus: mama sa, Miruna Pascu, este dată în judecată!

Din luna august, de când a avut loc cumplitul accident de la 2 Mai, copilul de magnați și familia sa au încercat toate demersurile posibile pentru a-l scăpa de tânăr de arest. Ultima variantă la care au apelat este aceea de a formula o cerere prin care să-l scape de arestul preventiv. Inculpatul spunea că dorește să fie student și a solicitat arestul la domiciliu, dar nu a avut succes scenariul în fața legii.

Vlad Pascu nu scapă de arest!

Pe data de 23 ianuarie, magistrații de la Judecătoria din Mangalia au respins cererea avocatului familiei Pascu. În termen de 48 de ore, decizia poate fi atacată, prin apel. În caz contrar, Vlad Pascu va rămâne închis pentru încă 30 de zile.

„Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr. 4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate. Măsura dispusă va fi adusă la cunoştinţa inculpatului prin administraţia locului de deţinere. În baza art. 275 alin. 3 Noul Cod proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în minuta instanţei.

Amintim faptul că în data de 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat la volan, după ce a consumat substanțe interzise și a dat cu bolidul său de lux peste un grup de 8 oameni. În urma impactului, doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, Sebi și Roberta, și-au pierdut viața. Tragedia a avut loc în stațiunea 2 Mai din Vama Veche.

CITEȘTE ȘI: Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri în 2 Mai, dezvăluie ce a căutat la Constanța

Miruna Pascu, dată în judecată

Nu doar tânărul de 19 ani, ci și mama sa au avut probleme cu legea de când a avut loc evenimentul din 2 Mai. Femeia a încercat să șantajeze martori din dosar și să le cumpere tăcerea, motiv pentru care a fost și arestată preventiv, dar eliberată ulterior.

Pe data de 1 ianuarie 2024, Miruna Pascu a apărut într-un nou dosar de la Judecătoria Sectorului 1 București. Mama lui Vlad Pascu a fost dată în judecată de Asociația de proprietari North residence 1 și ar avea de plată 6.702,72 de lei. Datele din dosar arată că ea și soțul său, afaceriști cu mai bine de 100 de proprietăți, nu au mai plătit întreținerea, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație în cazul 2 Mai! Adolescenții uciși de Vlad Pascu, găsiți și ei vinovați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare