sursa foto:  digifm.ro

Dumitru Coarnă, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: ‘De mult trebuia făcută această schimbare’

Deputatul PSD Dumitru Coarnă  salută decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății. El a transmis că ”În sfârșit avem o decizie coeerentă și rațională a acestui guvern”.

„În sfârșit avem o decizie coeerentă și rațională a acestui guvern. De mult trebuia făcută această schimbare. Au așteptat să vadă până unde poate duce lucrurile acest incompetent Vlădut Voicuelscu. Suntem în situație de criză și venim cu oameni care sunt defazați total. Și dl. Cîtu este defazat. Este o marionetă așa cum e și Vlad Voiculescu”, a afirmat Coarnă, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS. 

Cât privește numele vehiculat drept posibilul înlocuitor al lui Vlad Voiculescu, deputatul PSD a afirmat:

„Nu îl cunosc personal pe dl Adrian Wiener, dar dacă este medic, Doamne ajută să fie un pas înainte! Vlad Voiculescu a fraudat inclusiv diploma de studii superioare. Nu putem continua cu astfel de oameni”.

Întrebat cum vede propunerea ca vicepremierul Dan Barna să asigure interimatul la conducerea Ministerului Sănătății până la nominalizarea unui nou ministru, Coarnă a precizat că:

„Barna își asumă acest lucru”. „Este în aceeași logică a lui Vlad Voiculescu. Ei au anumite teme, anumite agende și fac rău acestei țări”, a arătat social-democratul, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare