După autostrada terminată de Umbrărescu, noi kilometri de autostradă și drum expres vor fi dați în folosință în decembrie 2023!

SC SA&PE Construct SRL, SC Spedition UMB SRL și SC Tehnostrade SRL, deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, au finalizat Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord, acesta fiind dat în folosință miercuri, 29 noiembrie.

Astăzi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că noi kilometri de drum expres și autostradă vor fi dați în folosință în decembrie 2023.

Luna viitoare vor fi puși în circulație noi kilometri din A3 – Lotul Chețani-Câmpia Turzii -,  din Autostrada de Centură a Capitalei – A0 Sus și din Drumul Expres Craiova-Pitești – Tronsonul 3, Valea Mare- Colonești, ultimul fiind realizat de Dorinel Umbrărescu.

După cei 13,55 km din Autostrada Transilvania (Nușfalău – Suplacu de Barcău), dar și cei 19 km din Autostrada de Centură a Capitalei (A0 Nord Lot 2) urmează alte vești bune atât pentru A3 (Chețani- Câmpia Turzii), partea de Sud a A0, cât și pentru Drumul expres Craiova- Pitești (Tronsonul 3, Valea Mare- Colonești), a precizat Grindeanu.

Anunțul făcut azi de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor:

„Ne onorăm promisiunea făcută românilor și, până la sfârșitul anului, vor fi finalizați peste 100 de kilometri de autostradă și drumuri expres!

După cei 13,55 km din Autostrada Transilvania (Nușfalău – Suplacu de Barcău), dar și cei 19 km din Autostrada de Centură a Capitalei (A0 Nord Lot 2) urmează alte vești bune atât pentru A3 (Chețani- Câmpia Turzii), partea de Sud a A0, cât și pentru Drumul expres Craiova- Pitești (Tronsonul 3, Valea Mare- Colonești).

Infrastructura rutieră reprezintă prioritatea investițională a acestui Guvern și a mandatului meu de ministru al Transporturilor și Infrastructurii! Astfel, ne menținem ținta asumată ca, până la finalul lui 2024, să adăugăm infrastructurii rutiere a României, în medie, 250 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare