sursa foto:  Eskape.ro

După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE!

Ca urmare a unei Hotărâri de Guvern, studenții pot călători gratuit cu trenul. Acum, CFR vine cu o nouă gratuitate. Începând de luni, Compania Națională de Căi Ferate CFR le pune la dispoziție călătorilor, în Gara de Nord, un serviciu permanent.

Este vorba de acces gratuit Wi-Fi de mare viteză, care va permite pasagerilor şi vizitatorilor să navigheze pe Internet.

Reţeaua este disponibilă la casierii, în sălile de aşteptare şi pe peroanele centrale şi poate fi utilizată simultan de cel puţin o mie de utilizatori autentificaţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de către reprezentanţii CFR, conectarea la internet se face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” (nume şi adresă de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook şi după acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a reţelei wireless. Odată realizată autentificarea, portalul redirectionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informaţii de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

Vezi și Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Cum arată cea mai săracă bomba sexy, consilieră de ministru! Zice că are 0 venituri

ATENȚIE! Sumă RECORD pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare