sursa foto:  max-media.ro

Poliția Capitalei: După ce a ucis o femeie, un bărbat s-a predat în toiul nopții

O crimă oribilă a avut loc la 1 iulie! Un bărbat a înjunghiat o femeie într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei. În pofida eforturilor medicilor care au încercat să o resusciteze, femeie a decedat.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul s-a predat la Secția 8 Poliție.

Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor s-a predat la Secția 8 Poliție”, a transmis Poliția Capitalei.

La data de 01 iulie a.c., Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit, într-un apartament situat în sectorul 3.

La fața locului au sosit polițiștii precum și un echipaj medical care au efectuat manevre de resuscitare. În pofida, eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul, precum și pentru identificarea și depistarea faptuitorului.”, au precizat, miercuri, polițiștii bucureșteni.

Vezi și

Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare