sursa foto:  elitaromaniei.ro

După ce au eliminat o companie austriacă de pe piața din România, frații Pavăl dau prima lovitură a anului 2023!

Frații Pavăl, proprietarii lanțului de magazine Dedeman, au perfectat o primă tranzacție a anului 2023, potrivit unui anunț făcut la Bursa de Valori București, marți.

Concret, prin Pavăl Holding, frații Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat 408.876 de acțiuni din cadrul producătorului de cărămidă Cemacon SA.

Tranzacția s-a ridicat la 194.076 de lei, potrivit raportării făcute la Bursa de Valori București (BVB), de către CEMACON SA.

Anterior tranzacției, potrivit datelor existente la BVB, din data de 27.09.2022, structura acționariatului CEMACON SA era următoarea:

Trebuie precizat că și PIF Industrial aparține tot fraților Pavăl.

În toamna anului trecut, frații Pavăl au achiziționat toate clădirile companiei austriece CA Immo

Prin această achiziție reconfirmăm încrederea noastră în potențialul pe termen lung al sectorului imobiliar, securizând clădiri performante de birouri, de clasa A, în locații ireplicabile din Capitală.

În plus, ne bucurăm să preluăm și echipa locală de management, o echipă bine sudată și experimentată, care va continua să asigure succesul acestui portofoliu. Aș dori să mulțumesc KPMG România și KPMG Legal – Toncescu și Asociații pentru profesionalismul de care au dat dovada și pentru sprijinul acordat în gestionarea acestei tranzacții complexe, într-un timp record”, a spus Karina Pavăl, vicepreședintele Pavăl Holding.

Portofoliul CA Immo a inclus 7 proiecte de birouri clasa A situate în București: Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 și 2, Orhideea Towers și River Place care, împreună, însumează o suprafață închiriabilă de 165.000 mp.

Pavăl Holding este vehiculul de investiții al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deține Dedeman și multiple alte investiții de mare profil în România.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare