sursa foto:  vol.at

După ce Austria s-a opus din nou aderării României la Schengen, Andrei Caramitru face apel la românii care lucrează acolo: ‘Vă place umilința sau ce e cu voi?’

Austria, prin ministrul său de Interne, Gerhard Karner, a spus încă o dată „NU” aderării României la spațiul Schengen.

În acest context, Andrei Caramitru face apel la toți românii care lucrează în Austria.

Andrei Caramitru le cere românilor să plece din Austria și să se angajeze în Germania sau Elveția, dat fiind că Austria este o țară profund ostilă.

Apelul lui Andrei Caramitru:

„Fac un apel pentru românii care sunt la munca in Aus_tria. Oameni buni – e o țara profund ostila. Situația se va deteriora masiv in următoarea perioada cu ei. Nu doar politicul – ci si populația – peste 65% pe sondaje refuza românii in schengen. Xenofobie si rasism maxim.

Aia care lucrați pe la firme pe acolo – știți foarte bine in ce hal fură si scot bani de aici si nu investesc nimic si cât de prost ii trateaza pe români. Si economia lor se duce in cap dacă nu v-ati prins. Viitor cam nasol pentru voi acolo totuși.

Eu nu va zic sa veniți inapoi in Romania dar de ce nu mergeți fraților peste drum la munca in Germania ca au aia nevoie de oameni ceva de groază? E o țara măcar ok, mai prietena cu noi, țară mare serioasa nu un oblast rusesc, nu sunt xenofobi fata de noi in halul asta? Sau dacă vreți salariu mult mai mare – Elveția e peste drum si aveți drept de munca acolo…
ce naiba vă tine in Aus_tria??? Va place umilința sau ce e cu voi?”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare